Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BCABLESS11-B02

Cabless11 bærbar og genopladelig lampe med dråbeformet pære og skærmfatning

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

690,50 DKK

- +

Cabless11 er den bærbare lampe i al-fåreskind med E27 fatning med dobbelt gevind. Minimalistisk og alsidig, den har en base formet som en keglestamme og er perfekt til at kombinere med mini Empire lampeskærm, tilgængelig i flere farver og stoffer. Desuden kan den bruges nemt overalt takket være dens genopladelige batteri (Li-ion 18650-batteri), uden behov for at tilslutte en stikkontakt.

Hvilke funktioner gør Cabless11 til en unik lampe?

Forskellige detaljer gør denne lampe særlig: fra den robuste base i naturligt eller malet træ til hjertet, som er lavet i Italien. Den kører på 5 volt, drevet af et genopladeligt batteri, og kan derfor bruges i forskellige lejligheder: fra restaurantbordet til sofabordet derhjemme. Du kan derefter oplade det bekvemt senere ved at tilslutte det til en vægoplader, en computer eller en batteripakke med en enkel USB-C-kabel (ikke inkluderet).

Hvordan er Cabless11-lampen struktureret?

Egnet til enhver indretning har denne bordlampe eller skrivebordslampe en kegleformet base. Du kan vælge det med en base i klassiske eller designfarver, men også naturlig, hvor træets årer kan ses. Cabless11 har også en raffineret og kostbar messing touch-knap.

Er denne lampe dæmpbar?

Ja, det tager blot et tryk på knappen for at justere lyset mellem tre forskellige intensiteter. Skarpere til at læse en bog eller skrive en besked, eller blødere for at skabe stemning.

Hvorfor vælge Cabless11-lampen?

Takket være det genopladelige batteri og de udskiftelige 5-volts pærer er det det ideelle produkt for dem, der leder efter en bærbar og alsidig lampe til forskellige lejligheder. Derudover giver de forskellige finish dig mulighed for at matche den til ethvert rum og tilpasse den til enhver stil.

Endelig er Cabless11 en lampe Made in Italy: et produkt designet og lavet i Italien, der bærer mærket for ekspertise i hele verden.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Den genopladelige LED-bærbare lampe Cabless11, klar til lampeskærm, består af:

Lampebase til Cabless11 i den valgte finish:

  • Dimensioner: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Fatning: E27 max 4W
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • CE-certificering

Gennemsnitlig batterilevetid: 12 timer med 3350 mAh batteri
Opladningstid: 5 timer.
For at oplade batteriet behøver du ikke fjerne det fra basen: bare tilslut kablet til lampens USB-C-port.

Made in Italy

Pære [BB-B02]: LED, transparent, A60, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 60mm, h 108mm, dæmpbar

Bemærk:

  • Fungerer kun med E27-pære ved 5 volt (inkluderet) og med genopladeligt Li-ion 18650-batteri (inkluderet)
  • Opladningstilbehør ikke inkluderet
  • Lampebasernes farver kan variere på grund af træets naturlige årer og det håndlavede produktionsprocess. Farveforskelle i forhold til det viste på hjemmesiden og mellem de forskellige produkter skal derfor betragtes som normale og påvirker ikke produktets kvalitet, men understreger dets unikke karakter.
Download PDF

Tilbehør

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu