Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BEKPC

Keramik Dish lampeskærm til ophæng - Fremstillet i Italien

Ny vare

Tilgængelig

417,00 DKK

- +

De rene og klassiske former fra keramik er beriget med moderne dekorationer i denne serie af lampeskærme til ophæng.
Vælg lampeskærmen Dish til at give nyt lys til en spisestue, et køkken med essentielle linjer eller disken i en New York-inspireret bar.

Hver enkelt af Dish lampeskærmene er fremstillet og dekoreret i hånden udelukkende i Italien, de emaljerede overflader vil give et ekstra strejf af elegance til ethvert rum, mens de mere moderne malerier, såsom cement eller rust corten effekt, vil give et moderne og minimalistisk design til ethvert rum.
De små forskelle i malingen mellem de enkelte varer skyldes den håndværksmæssige proces, som disse lampeskærme udsættes for, hvilket gør hver enkelt af dem unik!

Vælg fra menuen den finish, der passer bedst til dit interiørdesign, fuldend lampeskærmen med en E27 dobbelt hylsterholder og giv et strejf af farve med vores stofbeklædte kabler.
Fuldend din nye pendellampe med en af vores designerpærer: For et vintage-look foreslår vi, at du vælger en ST64 Edison-pære, en tidløs klassiker, der vil oplyse de bedste øjeblikke af samvær.

Opmærksomhed! Pære og lampeholder er IKKE inkluderet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Keramisk lampeskærm Flat - tekniske egenskaber:

Materiale: glaseret keramik.
Diameter: 310 mm
Højde: 40 mm
Vægt 1 kg
Indvendig huldiameter: 43 mm, egnet til E27-lampeholder.

 
Produkt information
FatningE27
MaterialeKeramik
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu