Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BABW6019

Grøn bordlampe - Cubetto

Ny vare

Tilgængelig

1 294,40 DKK

- +

Er du på udkig efter en original og elegant bordlampe til at oplyse dit studie eller soveværelse? Så kunne denne særlige blå bordlampe være den ideelle løsning.

Hvordan er denne lampe sammensat?

Dette er en enkel og samtidig personlig løsning. Den kubiske base er bygget af Posaluce Cubetto, den ikoniske Creative-Cables lampe i træ malet i en dyb og sofistikeret nuance af blå kaldet 'ottanio', der tilføjer personlighed til ethvert rum. Træet, der bruges til basen, er af høj kvalitet og forarbejdet i Italien.

Den grå tekstil ledning, der matcher den blå base, bidrager til at tilføje et strejf af diskret elegance til lampen og skaber en smuk farvekontrast. Kontaktens farve matcher også ledningen for at forstærke farmonien i det samlede design. Den standard stikprop gør det desuden let at tilslutte lampen til enhver stikkontakt.

Det ekstra touch: Røgfarvet pære

Vi tilbyder denne skrivebordslampe sammen med en globoformet pære med røg-effekt, der udsender en varm og intim belysning, perfekt til at skabe en afslappende og indbydende atmosfære. Pærens røg-effekt tilføjer desuden et ekstra strejf af originalitet og personlighed til lampen, som ikke vil gå ubemærket hen, selv når den er slukket.

Hvordan kan denne blå bordlampe matches med indretningen?

Dette er et produkt, der passer til enhver indretningsstil, fra det klassiske til det moderne hjem. Takket være dens elegante design og den særlige farve kan den bruges både som bordlampe og som dekorativt element til at berige rummet, den er placeret i.

Afslutningsvis, hvis du leder efter en original og kvalitetsbordlampe, kan denne blå bordlampe være det perfekte valg for dig. Med dens kubiske base i træ malet i 'ottanio'-blå, antracitfarvet tekstilledning og globo-pære med røg-effekt, vil denne lampe tilføje et strejf af elegance og originalitet til dit hjem.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Bordlampen består af:

  • Cubetto Color lanterne i malet træ, sidemål 9,3 cm - fatning: E27 max 70W; spænding: 220-240V
  • 2 m tekstilkabel 2x0,75 farve Grøn RZ06 (150 cm fra stik til kontakt + 50 cm fra kontakt til Posaluce Cubetto)
  • 2-polet 10A europæisk stik hvid
  • dobbeltpolet afbryder farve hvid

CE-certificeret

Made in Italy

Pære [DL700242]: LED, Creta E27 Porcelæn, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, F-klasse, bredde 118 mm, højde 130 mm, dæmpbar

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu