Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BABW3020

Rød bordlampe - Cubetto

Ny vare

Tilgængelig
Advarsel: Sidste enheder på lager!

1 349,50 DKK

- +

En rød bordlampe er et spændende og karakterfuldt designvalg, der tilføjer personlighed og stil til enhver plads. Hvis du leder efter et designelement med intens og livlig farve, der skiller sig ud og opfrisker hele rummet, er denne bordlampe helt sikkert det rette valg for dig.

Hvad består denne lampe af?

I hjertet af produktet finder du lampens base, Posaluce Cubetto, lavet i Italien af naturligt træ. For at give den liv og personlighed har vi valgt at male den i en strålende rød farve og matche den med samme nuance af tekstilhåndtaget Marlene. Ledningen er cirka 2 meter lang, nok til at placere bordlampen hvor som helst du ønsker det, samtidig med at den sikrer maksimal praktisk anvendelighed og et resultat, der ikke kan overses. For at fuldende denne livlige lampe er der inkluderet en kontakt og en stikprop.

Det ekstra touch: Den koniske pære med porcelænseffekt

For at fuldende udseendet af denne bordlampe har vi kombineret den med en konisk pære med porcelænseffekt, der udsender et varmt og indbydende lys, og skaber en hyggelig og eksklusiv atmosfære. Pæren med porcelænseffekt passer perfekt til basen af ​​grønt pastelfarvet malet træ og skaber en perfekt harmoni af materialer og farver.

Denne bordlampe er ideel til brug på et skrivebord eller natbord, og tilføjer et strejf af stil og personlighed til dit indre rum. Det varme og indbydende lys fra pæren med porcelænseffekt skaber en intim og afslappende atmosfære til dine afslapningsøjeblikke.

Alt i alt er vores røde bordlampe det ideelle valg, hvis du leder efter et unikt og tiltalende designelement til din indretning. Takket være dens kubiske base af rødt malet træ, tekstilhåndtaget i samme farve med kontakt og stikprop og pæren med konisk porcelænseffekt tilføjer denne bordlampe ikke kun masser af stil, men skaber også en virkelig unik atmosfære.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Bordlampen består af:

  • Cubetto Color lanterne i malet træ, sidemål 9,3 cm - fatning: E27 max 70W; spænding: 220-240V
  • 2 m tekstilkabel 2x0,75 farve Rød TP09 (150 cm fra stik til kontakt + 50 cm fra kontakt til Posaluce Cubetto)
  • 2-polet 10A europæisk stik hvid
  • dobbeltpolet afbryder farve hvid

CE-certificeret

Made in Italy

Pære [DL700245]: LED, Siro E27 Porcelæn, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, F-klasse, bredde 143 mm, højde 170 mm, dæmpbar

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu