Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BABM21LEU-L4

Posaluce Ghost bordlampe

Ny vare

Tilgængelig

1 152,80 DKK

- +

Forbered dig på wow-effekten med Posaluce. Ghost-lyskilden, der er formet som en cylinder, har skarpe geometrier, der komplementerer det bløde og varme lys, som næsten synes at svæve blødt i luften. Det innovative design skaber en hyggelig og afslappende belysning, samtidig med at det giver et moderne præg til ethvert rum.

Denne bordlampe er ideel til natbordet, men den passer også godt på skrivebordet eller som dekoration på sofabordet i stuen - den er simpelthen mere end bare en lyskilde. Den er lavet af metal og udstyret med et stilfuldt stofbeklædt kabel samt en praktisk tænd/sluk-knap, så den kombinerer både stil og funktionalitet på en problemfri måde.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn 14 day return policy
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Diameter: 12 cm
Højde: 93 cm

Belysning:
Fatning: E27
Effekt: 6W
Lumen: G03 lyskilde / 500 Lumen (svarende til en gammel 50W glødepære); G13 lyskilde/ 380 Lumen (svarende til en gammel 30W glødepære)
Volt: 220-240V
Farvetemperatur: G03 lyskilde / Varmt lys (2200K); G13 lyskilde / Varmt lys (1900K)
Lyskildens levetid: 20.000 timer

2-polet stikprop 2,5A EU

Erstatningslys: BB-G03, BB-G13

Rengør regelmæssigt med en blød klud og undgå brug af kemikalier, der kan ændre overfladen.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu