Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BIP44-E27-1-L

Loftslampe med sølv halvkuglepære - Vandtæt IP44

Ny vare

Tilgængelig

324,60 DKK

- +

G125 sølv halvkugleapplikationslampen er den ideelle løsning for dem, der leder efter en lampe med små dimensioner og et attraktivt design. Et produkt, der passer perfekt ind i forskellige sammenhænge, både i hjemmet og i erhvervsmiljøet, og som ikke er bange for atmosfæriske stoffer.

Hvordan ser denne lampe ud?

Denne væglampe med en sølvfarvet halvkuglepære består af en cylinderformet lampefatning, der fås i sort eller hvid, og en pære af klart glas med en sølvfarvet belægning på kuplen, som skaber unikke lyseffekter.

I hvilket miljø kan denne væglampe placeres?

Takket være en særlig membran, der beskytter dens indre mod atmosfæriske stoffer, har denne lampe en IP44-beskyttelsesgrad. IP-indekset, som er en international standard, klassificerer genstande efter deres beskyttelse mod indtrængen af støv og væsker. Den første værdi (0 til 6) angiver dens modstandsdygtighed over for faste stoffer større end 1 mm, såsom ledninger eller værktøj, mens den anden værdi (0 til 8) angiver, at den er beskyttet mod vandstænk fra alle retninger. Du kan derfor også installere denne lampe udendørs, idet du dog skal sørge for, at den ikke er direkte udsat for regn. Verandaer, verandaer, baldakiner, balkoner og overdækkede terrasser er blot nogle af de steder, hvor den vil gøre sig godt, men også alle interiører, fra køkkenet til stuen via badeværelset.

I hvilke miljøer vil denne væglampe være bedst i?

Takket være dens alsidighed kan den integreres perfekt i alle typer rum, uanset om de er industrielle, moderne eller boho chic. Lampen bliver således et unikt og sofistikeret designelement, der supplerer indretningen og er i centrum. Desuden eliminerer lyset fra denne pære direkte blænding, hvilket gør lyset unikt og originalt. Desuden gør dens indesluttede form den særligt velegnet til smalle rum som korridorer, indgange eller rum med begrænset plads.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Væglampen med synlig sølv halvkuglepære består af:

Termoplastisk lampeholder med PVC-tætninger. Til synlige pærer. I valgt finish.

  • E27-tilslutning
  • Spænding 220-240V
  • Klasse II
  • Beskyttelsesgrad IP44
  • Størrelse Ø 50 mm, højde 60 mm
  • Skrueterminaler til stive og fleksible kabler på 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-mærket

Pære [DL700174]: LED, G125, halvkugle sølv, 7 W, 750 Lm, 2700 K, E27, energiklasse F, Ø 125 mm, længde 175 mm, dæmpbar.

Skruer og vægpropper er ikke inkluderet i pakken.

 
Produkt information
StemningMinimal, Modern
BeskyttelsesindeksIP44
MaterialeTermoplast
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysIndirekt
SmartNej
Åbningsstråle180°
Farvetemperatur2700°K
Lumen750 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu