Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BFIN272EU-4KPASL

Bærbar slangelampe med metalholder og stik, komplet med 4 Rolé-kabelkroge

Ny vare

Tilgængelig

694,40 DKK

- +

Snake-lampen er en enkel og skræddersyet løsning til at sprede lys, hvor det er nødvendigt. Med de medfølgende fire Rolé-kabelkroge bliver stikkontakten et bekvemt udgangspunkt for at skabe unikke belysningsinstallationer. Lampen, med sin lampeholder i metal, giver liv til væggene samtidig med at den giver mulighed for at flytte lyspunktet præcis der, hvor du har mest brug for det.

Hvad er inkluderet, når jeg køber denne lampe?

Når du køber Snake, den bærbare lampe, får du en komplet ledningsholder og 4 Rolé-kabelkroge i træ. Disse er meget alsidige tilbehør, som du kan bruge til at skabe usædvanlige lysinstallationer på væggene. Rolé er faktisk den perfekte vægkrog til virkelig utraditionelle belysningsløsninger; den kan nemt installeres og kan også fungere som en original tøjophænger.

Hvilken type lyskilder er kompatible med denne bærbare lampe?

Snake-lampen med stikprop og Rolé kan købes komplet med en G125 lyskilde. Alternativt kan du vælge din foretrukne lyskilde blandt vores LED-lys med E27-sokkel.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Snake-lampen består af:

5 m tekstilkabel 2x0,75 i valgt finish
sæt lampeholder i metal E27 max 57W til synlig lyskilde i valgt finish
CE-mærket

Lyskilde [BB-P04]: LED, porcelænslignende overflade, G125, 7W, 640 Lm, 2700K, E27, energiklasse F, diameter 125mm, højde 178mm, dæmpbar

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu