Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BSPM3R403TFS14

Pendellampe esse14 med 3 forskellige længder med Rose-One komplet med tekstilkabel og metallisk finish

Ny vare

Tilgængelig

2 573,10 DKK

- +

Hvis du leder efter en lineær og moderne lampe til at oplyse dit hjem med stil, så er Esse14 pendellampen med Rose-One det perfekte valg for dig. Med sine tre asymmetriske længder, lineære lyskilder med S14d-sokkel og en imponerende scenisk design er denne lampe den ultimative belysningsløsning for at fremhæve dit dagligstue.

Hvor skal jeg bruge lampen?

Esse14 pendellampen er ideel til alle typer af rum takket være sine unikke egenskaber og geometriske design. Vælg skyggen, der passer bedst til din omgivelse - med sine tre asymmetriske længder (110, 140 og 170 cm) bliver den ikke kun en stilfuld indretningsdetalje, men hjælper også med effektivt at belyse rummet.

Hvilken type sokkel har denne pendellampe?

S14d-soklen bruges ofte til lineære lyskilder, kendt for deres aflange og smalle form. S14d-lys er designet til at passe direkte i stikkontakter eller holdere og giver en elegant samt praktisk belysningsløsning. Fordelene ved disse lyskilder inkluderer en jævn lysfordeling over et stort område, hvilket giver et lys, der både er dekorativt og funktionelt.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Den asymmetriske pendellampe esse14 3-længder med Rose-One består af:
Tekstilkabel 2x0,75 mm2 110, 140 og 170 cm
Esse14 lampeholder i termoplast med PVC-tætninger
Loftkop 400 mm

S14d sokkel 1x Max 20W LED
Spænding 220-240V
Klasse II

Fremstillet i Italien
CE-mærket

Lyskilde [BB-S01]: LED, lineær, transparent, 6W, 520 Lm, 2700K, S14d, energiklasse F, diameter 30mm, længde 300mm, dæmpbar

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu