Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BIP44-E27-2-PAM13

Loftslampe med Swing metalskærm - Vandtæt IP44

Ny vare

Tilgængelig

413,10 DKK

- +

En loftslampe med en metalskærm i et minimalistisk design med retro-akcenter for dem, der ønsker et produkt, der ikke ofrer enkelhed, men skiller sig ud. Denne lampe består af en hvid eller sort lampeholder og er udsmykket med en lampeskærm i vintage-look, og den passer ind i ethvert miljø i dit hjem eller din virksomhed. Og takket være dens IP44-beskyttelsesgrad kan du også give varm og indbydende belysning til dine udendørsarealer, såsom din veranda eller terrasse.

Loftlampe med metalskærm: hvorfor vælge det?

Hvis du er på udkig efter en loftslampe med et enkelt og elegant design, er Swing shade lampen den rette løsning for dig. Dens vintage stil passer perfekt ind i enhver type indretning, fra den mest klassiske til den mest moderne. Dens minimalistiske design, der er kendetegnet ved lampeholderens lineære form, forbindes direkte til loftet uden behov for loftrosetter. Dette produkt fås i to farver, sort og hvid, og passer perfekt ind i enhver type miljø og tilføjer et strejf af stil og originalitet.

Varmt, diffust lys: Swing-effekten

Swing-skærmen skaber takket være sin form og sit hvide eller sorte indre et varmt, diffust lys og et spil af lys og skygge. Denne metalskærm er den detalje, der gør forskellen, fordi den giver et strejf af elegance og særpræg til hele lampen, hvilket gør den til et værdifuldt og unikt møbel.

IP44: beskyttelse mod vejrlig

Denne lampe, samt metalskærmen, har en IP44-beskyttelsesklasse. Hvad betyder dette? IP (Ingress Protection) angiver et produkts beskyttelsesniveau mod indtrængen af støv og vand. IP44-klassificeringen betyder, at produktet er modstandsdygtigt over for fugt og temperaturændringer og også kan bruges i overdækkede udendørs miljøer. Afslutningsvis er Swing loftslampen med metalskærm et produkt med mange kvaliteter, der er ideelt for dem, der leder efter et enkelt, elegant og funktionelt møbel. Vælg din favorit blandt de to farvevarianter, og lad dig betage af Swing-effekten af dens lys og skærm.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Swing loftslampen med metalskærm består af:

Termoplastisk lampeholder og ringmøtrik og PVC-pakninger. Til lampeskærm. I valgt finish.

  • E27-tilslutning
  • Spænding 220-240V
  • Klasse II
  • Beskyttelsesgrad IP44
  • Størrelse Ø 50 mm, højde 60 mm
  • Skrueterminaler til stive og fleksible kabler på 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-mærket

Swing E27 metalskærm i udvalgt finish, Ø 30 cm

Pære [BB-C04]: LED, ST64, guld, 4 W, 250 Lm, 1800 K, E27, Ø 64 mm, længde 140 mm, dæmpbar.

Skruer og vægpropper er ikke inkluderet i pakken.

 
Produkt information
StemningMinimal, Modern
BeskyttelsesindeksIP44
MaterialeTermoplast
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmMed lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur1800°K
Lumen250 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu