Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BIP44-E27-2-MA

Væg- eller loftslampe med lampeskærm med majolica-effekt - vandtæt IP44

Ny vare

Tilgængelig

348,20 DKK

- +

For at bringe et stykke af Middelhavet ind i dit hjem eller for at skabe behagelige kontraster på din terrasse, der dufter af hav, har vi skabt en lampe med en Dibond®-skærm med et farverigt majolica-mønster. Den består af en hvid eller sort lampeholder, der kan fastgøres direkte på væggen eller loftet, og den kan også bruges udendørs indendørs takket være dens IP44-beskyttelsesklasse.

Hvad består denne lampe af?

Væg- eller loftslampen med flisebelagt skærm er en dekorativ lampe, der kombinerer skærmens raffinerede æstetik med et enkelt, lineært design af lampeholderen. Det er en alsidig løsning, der passer til forskellige omgivelser og er minimalistisk, fordi den består af lampeholderen, der fastgøres direkte til væggen uden brug af rosetter. Den pære, vi foreslår i kombination, A60 med den sølvfarvede halvkugle på kuplen, er perfekt til at fremhæve lampeskærmens design og skabe et indbydende og imponerende lys.

Hvilke farver er tilgængelige?

Denne lampe fås med enten en rød og grøn mønstret skærm eller en blå blomstret udgave. Vælg den, der passer bedst til dine behov, for farver, der passer perfekt til enhver indretning.

Hvilken slags lys udsender den?

Væg- eller loftslampen med en skærm med fliseeffekt er udstyret med en sølvfarvet halvkuglepære. Den udsender et varmt og diffust lys, der er perfekt til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Lyset spredes jævnt af skærmen, som forbliver i forgrunden.

Hvad betyder IP44-beskyttelsesgrad?

IP44-beskyttelsen betyder, at lampen er modstandsdygtig over for vand og støv, hvilket garanterer maksimal sikkerhed i miljøer som f.eks. badeværelset eller køkkenet. Takket være en særlig membran kan produktet også bruges udendørs, hvor det er mere udsat for vejrliget, men altid indendørs, under en baldakin eller på en veranda.Afslutningsvis, hvis du leder efter en væg- eller loftslampe, der kombinerer elegance og funktionalitet, er væg- eller loftslampen med en skærm med fliseeffekt lige noget for dig. Vælg mellem de farverige designs, der bedst afspejler din stil, og nyd det varme, diffuse lys, hvor du vil, takket være IP44-beskyttelsesgraden.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Væg- eller loftslampen med skærm med majolica-effekt består af:

Termoplastisk lampeholder og ringmøtrik og PVC-pakninger. Til lampeskærm. I valgt finish.

  • E27-tilslutning
  • Spænding 220-240V
  • Klasse II
  • Beskyttelsesgrad IP44
  • Størrelse Ø 50 mm, højde 60 mm
  • Skrueterminaler til stive og fleksible kabler på 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-mærket

E27 Dibond® lampeskærm med Majolica-effekt E27 i udvalgt finish, Ø 24 cm

Pære [DL700200]: LED, A60, halvkugle sølv, 7 W, 660 Lm, 2700 K, E27, Ø 60 mm, længde 106 mm, dæmpbar.

Skruer og vægpropper er ikke inkluderet i pakken.

 
Produkt information
StemningMinimal, Modern
BeskyttelsesindeksIP44
MaterialeTermoplast
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmMed lampskärm
Typ av lysIndirekt
SmartNej
Åbningsstråle180°
Farvetemperatur2700°K
Lumen660 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu