Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables K3PL27L2FL83-L

Spostaluce-væglampe med 3 Ghost-lyskilder

Ny vare

Tilgængelig

3 417,00 DKK

- +

En vidunderlig kombination af elegante geometrier og legende lysspil. Spostaluce, komplet med et smukt stofbeklædt kabel, giver dig friheden til at starte fra et enkelt lyspunkt og skabe en fantastisk installation med tre Ghost-lyskilder for en dramatisk effekt. Designet som enten en væg- eller loftslampe leverer denne kreation meget mere end bare lys. De varme, omsluttende lyskilder oplyser ikke kun rummet, men forbedrer også dets æstetik på en fortryllende måde.

Denna lampa är en verklig mångsidig stjärna, idealisk för att införa en unik touch i alla rum, vare sig det är hemma eller i kommersiella utrymmen, monterad på väggar eller i taket. Dess mest imponerande egenskap är de Ghost-seriens ljuskällor som verkligen fulländar och gör produkten iögonfallande.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn 14 day return policy
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Kabellængde: 300 cm
Diameter på loftkop: 8,3 cm

Lyskildernes egenskaber:
Fatning: E27
Effekt: 6W
Volt: G02 og G03 lyskilder / 500 Lumen (svarende til en gammel 50W glødepære); G12 og G13 lyskilder / 380 Lumen (svarende til en gammel 30W glødepære)
Volt: 220-240V
Farvetemperatur: G03 lyskilder / Varmt lys (2200K); G13 lyskilder / Varmt lys (1900K)
Lyskildens levetid: 20.000 timer

Erstatningslys: BB-G02, BB-G03, BB-G12, BB-G13

Rengør regelmæssigt med en blød klud og undgå brug af kemikalier, der kan ændre overfladen.

Lyskilden og lampeholderen er patenterede produkter.

BEMÆRK: Lampen leveres umonteret for at muliggøre en mere skræddersyet og optimal designløsning for hvert unikt rum. For at sikre den højeste produktkvalitet og funktionalitet anbefales det, at montering og installation udføres af kvalificeret personale.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu