Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BIP44-E27-2-BO

Blossom Haven' væg- eller loftslampe med blomsterskærm - vandtæt IP44

Ny vare

Tilgængelig

369,80 DKK

- +

Hvis du elsker blomster i alle former, og din personlige stil udtrykker sig gennem et elegant, romantisk og bohemeagtigt touch, men frem for alt stræber efter noget ud over det sædvanlige, så vil du virkelig blive fortryllet af vores lampe fra "Blossom Haven"-kollektionen. Denne stilfulde kreation, der er lavet af det holdbare materiale Dibond®, fanger øjet med sine blomstrede og smukke mønstre, der danser i en eksplosion af farver. Hver lampeskærm er omhyggeligt designet til at fange naturens ånd og afspejle en delikat æstetik. Så hvis du leder efter interiørdesign, der ikke kun er unikt, men også har en sofistikeret charme, så vil denne lampe med fortryllelsen fra blomstrende haver være det perfekte valg for dig og dit hjem.

Denne lampe er ideel til indendørs brug, også i badeværelser, eller som udendørs belysning i beskyttede miljøer takket være IP44-beskyttelsesgraden. Lampen passer harmonisk ind i forskellige miljøer, og den enkle vægmontering gør den til et perfekt eksempel på moderne minimalisme. Den matchende spejlende lyskilde i metal fremhæver detaljerne i lampeskærmen og spreder et blødt og stemningsfuldt lys. Det skaber ikke kun et elegant design, men indbyder også til ro og afslapning.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Højde: 13 cm
Lampeskærmens diameter: 24 cm

Belysning:
Sokkel: E27
Effekt: 7W
Lysstyrke: topspejlet lyskilde kobber 806 Lumen (svarende til en gammel 60W pære); topspejlet lyskilde gylden 660 Lumen (svarende til en gammel 40W pære)
Volt: 220-240V
Farvetemperatur: varmt lys (2700K)
Lyskildens levetid: 15.000 timer

Ersætningslys: kobber top-speglet lyskilde, gylden top-speglet lyskilde
Erstatningslampeskærm: mini Ellepì lampeskærm med blomstermønster
Erstatningslampesokkel: lampesokkel E27 IP44

Produceret i Italien

Brug en blød klud til at rengøre Dibond® lampeskærme og undgå aggressive eller slidende rengøringsmidler.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu