Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables K3PL27L2FLEU-L

Ghost-væglampe med stik og 3 lyskilder

Ny vare

Tilgængelig

2 797,40 DKK

- +

Lad dig inspirere af Spostaluce, en æstetisk løsning, der repræsenterer den perfekte fusion af innovative former og imponerende belysning. Dette er virkelig noget, der fanger øjet og skaber en fortryllende atmosfære i alle tænkelige omgivelser. Lampen er designet som en væglampe og leverer langt mere end blot en almindelig lyskilde. Med sine tre Ghost-lyskilder, som du kan placere på væggen efter dine egne præferencer, spreder den et blødt og indbydende skær. Det handler ikke kun om at oplyse rummet, men også om at forbedre dets æstetik på en forførende måde.

Og sidst, men ikke mindst, takket være tekstilkablet og stikket, har du fuld fleksibilitet, når det gælder placeringen af Spostaluce. Det gør det muligt at tilpasse lampen perfekt til dine specifikke krav til belysning og dekoration i hvert enkelt rum.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn 14 day return policy
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Kabellængde: 300 cm

Lyskildernes belysning:
Fatning: E27
Effekt: 6W
Lumen: G02 og G03 lyskilder / 500 Lumen (svarende til en gammel 50W glødepære); G12 og G13 lyskilder / 380 Lumen (svarende til en gammel 30W glødepære)
Volt: 220-240V
Farvetemperatur: G03 lyskilder / Varmt lys (2200K); G13 lyskilder / Varmt lys (1900K)
Lyskildens levetid: 20.000 timer

Erstatningslys: BB-G03, BB-G13

2-polet stikprop 2,5A EU

Rengør regelmæssigt med en blød klud og undgå brug af kemikalier, der kan ændre overfladen.

Lyskilden og lampeholderen er patenterede produkter.

BEMÆRK: Lampen leveres umonteret for at muliggøre en mere skræddersyet og optimal designløsning for hvert unikt rum. For at sikre den højeste produktkvalitet og funktionalitet anbefales det, at montering og installation udføres af kvalificeret personale.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu