Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/4_segula SEG55008

LED Globe G200 klar lyspære Floating Collection 5W dæmpbar 2200K

SEG55008

Ny vare

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

630,30 DKK

Nogle dage kan du bare ikke vente med at komme hjem og hygge dig i sofaen. Gør dine rum endnu hyggeligere takket være de dekorative pærer fra Floating-kollektionen, som udsender et varmt lys, der næsten ser ud til at svinge.

Disse pærer fås i forskellige størrelser og med røgfarvet eller gennemsigtigt glas og har en skjult glødetråd langs kanten af glaspæren for at skabe en unik lyseffekt. Floating med 20 cm diameter og gennemsigtigt glas kan være den sande dronning i ethvert rum, især når den er parret med en minimalistisk lampe, der virkelig vil bringe dens essens frem.

Opmærksomhed: For at dæmpe en LED-pære skal du enten bruge en specifik lysdæmper eller den nye generation af universelle lysdæmpere. Se det udvalg, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Form: Globe
Montering: E27
Bredde: 200 mm
Længde: 230 mm
Volt: 220/240V
Watt: 5W
Energiklasse: G
Lysfarve: 2200 K
Lysstyrke: 350 Lm
Kan dæmpes: Ja

Vores dæmpbare pærer med lige glødetråd fungerer med enhver lysdæmper (TRIAC eller IGBT), mens vi for pærer med buet glødetråd kraftigt anbefaler IGBT-dæmpning.

Sådan vælger du lysdæmper: Det er vigtigt at huske på brugerens maksimale og minimale effektområde, for hvis den indstillede effekt falder under den minimale tilladte tærskel, kan det forårsage skader og flimmer hos brugeren.

 
Produkt information
JusterbarDimbar
BasE27
Diameter200 Ø
Typ af lyskällaLED
Färgtemperatur2200°K
Volt220V, 240V
Watt5W
EnergiklassG
FormularGlob, Klode
Bländarbalk360°
Lumen350 Lm
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu