Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-G02

LED-pære Transparent Ghost Line Indbygget Donut 195x83 6W 500Lm E27 2200K Dæmpbar - G02

BB-G02

Ny vare

Tilgængelig

1 023,80 DKK

- +

For dem, der søger scenisk og betydelig belysning, er G02-pæren det rigtige valg. Takket være dens karakteristiske omvendte ringform og lysnedskæringer bliver denne pære et designobjekt, der dekorerer såvel som lyser op.

Hvad kendetegner denne pære?

G02 går ud over den enkle funktion som lyskilde og påtager sig rollen som et ægte designaccessory, der forbedrer miljøet med sit lys (500 Lm). Takket være det tynde filament langs kanten er denne pære ideel til at belyse et bord eller give personlighed til et hjørne af rummet. Lyset, det skaber, er varmt og minder om lyset fra stearinlys (2200K), hvilket giver en karakteristisk og flygtig belysning.

På hvilken måde og hvor kan denne pære anvendes?

Karakteriseret af en ringform og et lag af gennemsigtigt glas, er G02 perfekt til brug både alene og i serie, for eksempel til at skabe minimale og elegante loftlamper eller som hovedrolle i væglamper. I enhver form for miljø, fra hjemlige omgivelser til kommercielle som barer, butikker og restauranter.

Hvad er G02-pærens fatning?

G02 har en E27/recessed fatning: indsat i glasset forbliver den derfor skjult for synet, hvilket skaber en stærkt dekorativ effekt.

Er det muligt at regulere lysstyrken på G02?

Ja, G02-pæren er dæmpbar, hvilket betyder, at lysstyrken kan justeres efter lejligheden eller det ønskede omgivelseslys.

Hvilken teknologi anvender G02-pæren?

Pæren bruger LED-teknologien, hvilket indebærer betydelige energibesparelser i forhold til traditionelle glødepærer. Derudover overstiger dens levetid 20.000 timer, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning. Desuden garanterer dens høje farvegengivelsesindeks (CRI) på 90 en klar og skarp synsoplevelse, hvilket bidrager til at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Forma: anello
Tilslutning: E27
Diameter: 195 mm
Højde: 83 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 6 W
Energiklasse: G
Farvetemperatur: 2200 K
Lumen: 500 Lm
Dæmpbar: Ja

Denne pære er kun kompatibel med fatninger med en maksimal diameter på 5 cm.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter195 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2200°K
Volt220V, 240V
Watt6W
EnergieffektivitetsklasseG
FormularAndre former, Andre former
Åbningsstråle360°
Lumen500 Lm
Farve på glasTransparent
BrandBebulbs
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu