Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-F03

Røgfarvet magnetisk LED-lampe Deco Line ST64 2,2W 60Lm E27 1800K - F03

BB-F03

Ny vare

Tilgængelig

71,30 DKK

- +

F03 LED-lyskilden har en klassisk ST64-form med en overraskende funktion: en lige og lodret tråd, der, når lampen rystes, løsner sig fra den ene side og lægger sig på glasset og skaber altid forskellige former.

F03 LED-lyskilden har en forbrug på 2,2W og en lysstyrke på 60 Lumen. Med en E27-sokkel og en varm lysfarvetemperatur på 1800K er den ideel til at skabe en indbydende og suggestiv atmosfære i hvert rum. Det røgfarvede glas giver en følelse af mystik og forgylder atmosfæren. Når denne lyskilde er slukket, fremstår glasset som gråt og elegant, men når lyset tændes, begynder magien.

Da den er fastgjort til strukturen ved hjælp af en magnet, kan tråden forsigtigt løsnes ved at ryste lyskilden. Den vil derefter ligge på glasset og skabe altid forskellige former, for så at vende tilbage til sin oprindelige position. Det er som om lampen selv tager liv, og tilbyder en interaktiv belysningsoplevelse. Ved hver tænding en ny lysudstilling.

F03 LED-lampen er meget mere end bare en lyskilde. En klassisk form der smelter sammen med en innovativ magnetisk tråd, hvilket skaber en unik belysningsoplevelse. En utroligt smuk og original lyskilde, der bliver et stilfuldt objekt i design. Hvis du leder efter en måde at skabe originale lyseffekter eller ønsker at give en ekstraordinær og usædvanlig gave, så er denne lyskilde det perfekte valg for dig.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lystype: LED
Form: Edison
Fatning: E27
Diameter: 64 mm
Længde: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 2,2 W
Energiklasse: ikke påkrævet - dekorativ lyskilde
Farvetemperatur: 1800 K
Lumen: 60 Lm
Dæmpbar: Nej

Vær særlig opmærksom. Dette er en lyskilde og ikke en legetøj. Håndter med største forsigtighed og undgå hårdhændet behandling.

on estrema delicatezza evitando manovre brusche.

 
Produkt information
FatningE27
JusteringIkke dæmpbar
Diameter64 Ø
PæretypeLED
Volt240V, 220V
Watt2.2W
FormularEdison
Åbningsstråle360°
Lumen60 Lm
Farvetemperatur1800°K
BrandBebulbs
Farve på glasRøgfyldt
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu