Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-N02

Edison ST64 gennemsigtig LED-lampe 7W 806Lm E27 3500K dæmpbar - N02

BB-N02

Ny vare

Tilgængelig

54,90 DKK

- +

Hvis du leder efter en lyskilde med en vintage fornemmelse, der udsender naturligt lys og samtidig er energieffektiv, så er N02 LED-pæren med filament det perfekte valg for dig. Denne transparente lyskilde udsender varmt og naturligt lys og har en charmerende klassisk design, der bruger moderne teknologi.

Hvad er lyskildens primære egenskaber?

N02 lyskilden har en effekt på 7 watt og producerer en lysstyrke på 806 lumen, hvilket giver intens og naturligt lys ved en farvetemperatur på 3500K. Desuden, takket være E27 fatningen, er denne lampe kompatibel med flertallet af lampeholdere, hvilket sikrer nem installation og udskiftning. Lyskilden er også dæmpbar, hvilket gør det muligt at justere lysintensiteten afhængigt af lejligheden eller behovet.

Hvor kan jeg bruge denne lyskilde?

N02s transparente lyskilde har en design og form, der minder om den klassiske Edison ST64-model, hvilket tilføjer charme og vintage-personlighed til ethvert rum, uanset om det er derhjemme eller i kommercielle miljøer. Denne lyskilde er perfekt til at give lys til både stuer og soveværelser samt til barer eller professionelle arbejdsområder og beriger hvert miljø med en indbydende lys og retro-udseende.

Hvilken teknologi bruger N02 lyskilden?

Takket være LED-filamentteknologien tilbyder denne lyskilde høj energibesparelse i forhold til traditionelle glødepærer, samtidig med at dens charme forbliver intakt. Derudover har N02 en levetid på over 15.000 timer, hvilket garanterer intens og naturlig lys i en lang periode.

N02 Edison ST64 med 7W, 806 lumen, E27 fatning og 3500K farvetemperatur, moderne belysning og vintage-elegance. Skab en hyggelig og charmerende atmosfære i hvert hjørne af dit hjem eller lokaler med en lyskilde, der har en usammenlignelig balance mellem kvalitet og pris.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampetype: LED
Form: Edison
Fatning: E27
Diameter: 64 mm
Længde: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklasse: E
Farvetemperatur: 3500 K
Lumen: 806 Lm
Dæmpbar: Ja

Vores dæmpbare lyskilder med lige filamenttråd kan anvendes med alle DIMMERE med trailing EDGE-teknologi.

Vælg den rigtige dæmper: Overvej både maksimal og minimal effekt, da lyskilden kan blinke og/eller beskadiges, når den regulerede effekt er lavere end den mindste værdi.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter64 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur3500°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseE
FormularEdison, Edison
Åbningsstråle360°
Lumen806 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu