Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-G13

LED-pære Smoky Ghost Line indbygget donut 120x90 6W 380Lm E27 1900K dæmpbar - G13

BB-G13

Ny vare

Tilgængelig

744,30 DKK

- +

For dem, der søger en overraskende og imponerende belysning, er G13-pæren det rigtige valg: takket være dens omvendte ringform og lyssnit, der skaber uventede lyslege.

Hvad er egenskaberne ved denne pære?

Langt fra blot at være en simpel lyskilde bliver G13 en ægte designaccessory, der forbedrer det miljø, den er placeret i. Den tynde filament langs kanten udsender faktisk en varm lys (1900K) med næsten magisk effekt (380 Lm).

Hvordan og hvor kan denne pære bruges?

Med sin ringform og overflade i røget glas er G13 velegnet til brug både alene og i serie for at skabe lamper til loft eller væg med et minimalistisk og elegant design. Perfekt som hovedrolle i elegante bordlamper tilpasser den sig enhver type rum, fra hjemlige omgivelser til kommercielle som barer, butikker og restauranter.

Hvad er fatningen på G13-pæren?

G13-pæren adskiller sig ved at have en E27/recessed fatning, skjult i glasset. For en dekorativ effekt ud over det sædvanlige.

Er det muligt at justere lysstyrken på G03?

Sikkert, G13-pæren kan dæmpes, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter lejligheden eller den ønskede stemning.

Hvilke teknologier ligger til grund for G03-pæren?

Pæren udnytter LED-teknologien, hvilket muliggør betydelige energibesparelser sammenlignet med traditionelle glødepærer. Desuden overskrider dens levetid 20.000 timer, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.
Med en farvegengivelsesindeks (CRI) på 90 sikrer denne pære også et skarpt og detaljeret syn og bidrager til at skabe den ønskede atmosfære i ethvert miljø.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Forma: anello
Tilslutning: E27
Diameter: 120 mm
Længde: 90 mm
Volt: 220-240 V
Watt: 6 W
Energiklasse: ikke påkrævet - dekorativ pære
Farvetemperatur: 1900 K
Lumen: 380 Lm
Dæmpbar: Ja

Denne pære er kun kompatibel med fatninger med en maksimal diameter på 5 cm.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter120 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur1900°K
Volt220V, 240V
Watt6W
FormularAndre former, Andre former
Åbningsstråle360°
Lumen380 Lm
Farve på glasRøgfyldt
BrandBebulbs
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu