Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-G11

LED Smoky Ghost Line indbygget keglepære 6W 400Lm E27 1900K dæmpbar - G11

BB-G11

Ny vare

Tilgængelig

1 150,00 DKK

- +

En pære med betydelig scenisk effekt er G11, takket være dens unikke omvendte kegleform, røgede glas og lys, der skaber stemningsfulde og flygtige lysnedskæringer.

Hvad gør dette produkt specielt?

G11 er meget mere end bare en almindelig pære: det er et ægte designobjekt, der ikke kun lyser rummet op (380 Lm), men beriger det æstetisk, også takket være den varme belysning (1900K), der minder om stearinlys. Det diskrete filament langs kanten udsender en flygtig lys, ideel til at oplyse ethvert foretrukket hjørne af enhver stue.

Hvor og hvordan skal denne pære bruges?

Takket være sin koniske form og røgede glas er G11 perfekt til at blive installeret enten alene eller i serie, måske i en raffineret lysekrone. For at skabe en ekstraordinært retro stemning og tilbyde en elegant atmosfære i enhver bolig eller kommerciel plads.

Hvilken type fatning har G11?

Lampen G11 er karakteriseret ved en E27/recessed fatning, det vil sige indsat i glasset, hvilket skaber en usædvanlig dekorativ effekt.

Er det muligt at regulere lysstyrken på G11?

Ja, det er det. Denne pære kan dæmpes, hvilket betyder, at lysintensiteten kan justeres efter lejligheden eller den ønskede belysning.

Hvilken teknologi ligger bag G11-pæren?

G11-pæren udnytter LED-teknologien, hvilket giver betydelige energibesparelser sammenlignet med traditionelle glødepærer. Desuden overstiger dens levetid 20.000 timer. Med en farvegengivelsesindeks (CRI) på 90 garanterer G11-pæren en skarp synsoplevelse og skaber den rette atmosfære i ethvert rum.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Form: kegle
Tilslutning: E27
Diameter: 195/111 mm
Længde: 157 mm
Volt: 220-240 V
Watt: 6 W
Energiklasse: ikke påkrævet - dekorativ pære
Farvetemperatur: 1900 K
Lumen: 400 Lm
Dæmpbar: Ja

Denne pære er kun kompatibel med fatninger med en maksimal diameter på 5 cm.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter195 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur1900°K
Volt220V, 240V
Watt6W
FormularAndre former, Andre former
Åbningsstråle360°
Lumen400 Lm
Farve på glasRøgfyldt
BrandBebulbs
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu