Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-M04

LED Milky Globe G95 4W 470Lm E27 2700K - M04

BB-M04

Ny vare

Tilgængelig

52,50 DKK

- +

Elegant og sofistikeret design og opalhvidt glas giver en pære, der er lige så smuk, når den er tændt, som når den er slukket. Globo G95 LED-pæren er alsidig og funktionel og er det ideelle valg til dem, der ønsker æstetisk belysning uden at gå på kompromis med energieffektiviteten.

Hvad er det særlige ved M04-pæren?

Med et wattforbrug på 4W og en lysstyrke på 470Lm er M04 LED Milky Globo G95-pæren det ideelle valg til at skabe en afslappende atmosfære i en række forskellige miljøer, både private og kommercielle. Derudover giver dens gode farvegengivelse, jævne lysfordeling og E27-sokkel, der er kompatibel med de fleste lampefatninger, en bred fleksibilitet i brugen.

Hvilken slags lys producerer denne pære?

M04 LED-pæren udsender lys med en farvetemperatur på 2700K, hvilket er meget lig den nuance, som traditionelle glødepærer udsender. Dette varme lys er ideelt til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i ethvert rum i huset eller i et kommercielt rum.

Sammenlignet med klare glaspærer giver matterede glaspærer en mere jævn spredning af lyset, reducerer blænding og skaber en blødere, mere diffus belysning.

Hvilken teknologi bruger M04-pæren?

Takket være sin LED-glødetrådsteknologi giver Milky Globo G95 LED-pæren betydelige besparelser. Sammenlignet med konventionelle glødepærer bruger den op til 90% mindre energi. Denne belysningsløsning sikrer et smukt og stemningsfuldt lys, uden at du skal bekymre dig om din elregning.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Form: globo
Fitting: E27
Diameter: 95 mm
Længde: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energiklasse: E
Temperatura di colore: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dæmpbar: Nej

 
Produkt information
JusteringIkke dæmpbar
FatningE27
Diameter95 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
EnergieffektivitetsklasseE
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen470 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasMælkeagtig
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu