Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-P06

CRI 95 A60 E27 LED-lampe 7W 2700K dæmpbar - P06

BB-P06

Ny vare

Tilgængelig

90,20 DKK

- +

ED-pæren med E27-fatning, A60-dråbeform, porcelænseffekt glasfinish, 7W, 2700K dæmpbar, er et højkvalitetsprodukt, der tilbyder et varmt og indbydende lys, perfekt til at oplyse hjemmemiljøer såsom stuer, køkkener og soveværelser, men også i erhvervs- eller kontraktsektoren.

Hvilke funktioner har denne pære?

P06-pæren har et højt farvegengivelsesindeks på 95. Det betyder, at pæren gengiver farver ekstremt præcist, og er derfor også ideel til applikationer, der kræver farvepræcision, såsom indretning eller præsentation af produkter i butikker og showrooms. Den har også en standard E27 fatning, som gør den kompatibel med de fleste lampeholdere.

Hvilken finish har P06-pæren?

Glasfinishen med porcelænseffekt skaber et homogent lys, der gør denne pære ekstremt elegant, og tilføjer stil og raffinement til ethvert miljø, hvor den er installeret. Den hvide matte finish af glasset gør det også ideelt til brug i væg- og loftlamper eller lysekroner.

Er dette en energibesparende pære?

Ved kun at bruge 7 watt energi giver det betydelige besparelser på energiomkostningerne. Desuden har P06 en lang levetid, der overstiger 15.000 timers brug og reducerer behovet for hyppigt at udskifte pærer.

Hvilken farve er denne pære? Og hvilken lysintensitet?

P06 LED-pæren tilbyder en farvetemperatur på 2700K, hvilket skaber et blødt og indbydende lys, perfekt til en afslappende og behagelig atmosfære. Ydermere giver funktionen dæmpbar dig mulighed for at justere lysets intensitet efter behovene i det miljø, det bruges i. Denne funktion gør pæren særlig anvendelig i miljøer som soveværelser eller stuer, hvor et blødt lys kan være med til at skabe en mere intim og behagelig atmosfære.

Hvilken form har denne pære?

P06 har en klassisk A60 dråbeform, der passer perfekt til enhver form for indretning.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampe type: LED
Form: Dråbe
Sokkel: E27
Diameter: 60 mm
Længde: 108 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklasse: F
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbar: Ja

Vores dæmpbare pærer med lige glødetråd kan fungere med alle dæmpere med efterfølgende EDGE-teknologi.

Når du vælger lysdæmper: Ud over brugerens maksimale wattforbrug skal du også overveje det minimale wattforbrug, for når det dæmpede wattforbrug er lavere end det minimale nominelle wattforbrug, kan brugeren "flimre" og/eller blive beskadiget.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter60 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseF
FormularDråbe, Dråbe
Åbningsstråle360°
Lumen640 Lm
Farve på glasPorcelæn
BrandBebulbs
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu