Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-F05

Røgfarvet magnetisk LED-lampe Deco Line Glob G125 2.2W 60Lm E27 1800K - F04

BB-F05

Ny vare

Tilgængelig

111,50 DKK

- +

F05 er en LED-lyskilde med en klassisk G125 globform, der er dækket af en røget glasoverflade, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Det særlige ved dette produkt er den lodrette tråd. Denne tråd, der er magnetisk, skaber ægte lysskær og kan på den ene side frigøres fra strukturen for overraskende visuelle effekter.

Med en effektforbrug på 2,8W og en lysstyrke på 90 Lumen er F05 G125 LED-pæren perfekt til at skabe en indbydende og stilfuld atmosfære i alle rum. Med en standard E27-sokkel er den kompatibel med flertallet af lampeholdere. Den varme lysfarvetemperatur på 1800K bidrager til at skabe en både sofistikeret og indbydende atmosfære. Det røgede glas skaber en følelse af mystik og elegance i hvert rum. Når pæren er slukket, fremstår den som en sofistikeret grå globus, men når den tændes, begynder lysshowet.

Det, der gør denne lyskilde så unik, er glødetråden, der er forbundet til strukturen med hjælp fra en magnet, der er placeret på soklens side. For at frigøre den er det tilstrækkeligt at ryste lampen forsigtigt. Når tråden er fri, vil den placere sig på glasset på stadig nye og overraskende måder, for så at vende tilbage til sin oprindelige position. Det er som om lampen selv tager liv, og tilbyder en interaktiv og engagerende lysoplevelse.

F05 går ud over sin simple funktion som lyskilde og bliver et ægte kunstværk i lys. Den kombinerer G125's delikate elegance med en innovativ magnetisk glødetråd. Hvis du ønsker at tilføje design og kreativitet til dine lamper eller give en unik gave, så er F05-lyskilden det perfekte valg for dig.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampe type: LED
Form: kugle
Fatning: E27
Diameter: 125 mm
Længde: 178 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 2,8 W
Energiklasse: ikke påkrævet - dekorativ lampe
Farvetemperatur: 1800 K
Lumen: 90 Lm
Dæmpbar: Nej

Især opmærksomhed. Dette er en lampe og ikke et legetøj. Håndter med største forsigtighed og undgå hårdhændet behandling.

 
Produkt information
FatningE27
JusteringIkke dæmpbar
Diameter125 Ø
PæretypeLED
Volt240V, 220V
Watt2.8W
FormularKlode
Åbningsstråle360°
Lumen90 Lm
Farvetemperatur1800°K
BrandBebulbs
Farve på glasRøgfyldt
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu