Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-N01

Drop A60 Transparent LED-lampe 7W 806Lm E27 3500K Dæmpbar - N01

BB-N01

Ny vare

Tilgængelig

50,00 DKK

- +

N01 lyskilden er en dråbeformet LED-pære med transparent glas, der udsender naturligt hvidt lys ved 3500K. Det ideelle valg til dig, der ønsker at skabe en lys og frisk atmosfære i hvert rum.

Hvilke egenskaber har denne lyskilde?

Med en effekt på 7 watt tilbyder N01 LED-pæren en lysstyrke på 806 lumen og udsender naturligt hvidt lys ved 3500K. Perfekt til at skabe en lys omgivelse uden at ændre farver og anstrenge synet. Med en E27-fod, der passer til de fleste lampeholdere, sikrer det en sikker og nem udskiftning. Lyskilden er desuden dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysintensiteten efter behov eller rummets belysning.

Hvor kan denne lyskilde anvendes?

N01, dråbeformet og med transparent glas, giver denne lyskilde et strejf af stil og elegance til din belysning. Perfekt til brug sammen med en væglampe for at oplyse stuen eller en skrivebordslampe på kontoret, passer denne lyskilde perfekt ind i enhver indretning. Den transformerer rummet med sit naturligt hvide lys og bidrager til koncentration og opmærksomhed.

Hvilken teknologi anvender N01-lysilden?

N01-pæren bruger LED-filamentteknologi og tilbyder op til 90% energieffektivitet i forhold til traditionelle glødepærer. Desuden har alle lamper i serien en levetid på over 15.000 timer, hvilket sikrer pålideligt og langvarigt naturligt hvidt lys.

Oplev den perfekte balance mellem energieffektivitet, fascinerende design og høj kvalitet lys til en overkommelig pris med Drop A60 N01 LED-pære 7W 806 lumen E27 3500K.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lystype: LED
Form: dråbeformet
Fatning: E27
Diameter: 60 mm
Længde: 108 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklasse: E
Farvetemperatur: 3500 K
Lumen: 806 Lm
Dæmpbar: ja

Vores dæmpbare lyskilder med lige filamenttråd kan anvendes med alle DIMMERE med trailing EDGE-teknologi.

Vælg den rigtige dæmper: Overvej både maksimal og minimal effekt, da lyskilden kan blinke og/eller beskadiges, når den regulerede effekt er lavere end den mindste værdi.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter60 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur3500°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseE
FormularDråbe, Dråbe
Åbningsstråle360°
Lumen806 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu