Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-E01

LED-pære Transparent Mini Globe G45 4W 470Lm E27 2700K - E01

BB-E01

Ny vare

Tilgængelig

25,40 DKK

- +

Vælger du E01 LED-pæren, beslutter du dig for at oplyse et rum smagfuldt og energibesparende. Denne LED-pære, med sin minikugleform og klare glas, giver den perfekte lysstyrke til at skabe en hyggelig atmosfære.

Hvilke funktioner har denne pære?

Med et wattforbrug på 4 watt leverer E01 LED-pæren en lysstyrke på 470 lumen, hvilket giver et varmt 2700K-lys, der skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Dens E27-sokkel gør den kompatibel med de fleste lampefatninger, så du nemt og uden komplikationer kan udskifte gamle pærer.

Hvor kan du bruge denne pære?

.

Uanset om du oplyser din stue, dit soveværelse eller dit kontor, passer E01 LED Transparent Mini Globo G45-pæren perfekt ind i ethvert miljø. Tilføj et strejf af stil og modernitet til lampen på dit skrivebord eller natbord med denne LED-pære i et kompakt design og transparent finish. Eller vælg den til at skabe charmerende kæder.

Hvilken teknologi bruger E01-pæren?

.

Teknologien, der bruges i denne pære, er LED-filamentteknologi, som er mere energieffektiv end traditionelle glødepærer. Derudover er den gennemsnitlige levetid for denne pære over 15.000 timer, så du kan nyde dens varme og pålidelige lys i lang tid.

Med E01 LED Transparent Mini Globo G45 4W 470Lm E27 2700K-pæren kan du opdage den perfekte kombination af energieffektivitet, attraktivt design og omkostningseffektiv belysning.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Form: mini globe
Fatning: E27
Diameter: 45 mm
Længde: 80 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 4 W
Energiklasse: E
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dæmpbar: Nej

 
Produkt information
JusteringIkke dæmpbar
FatningE27
Diameter45 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt4W
EnergieffektivitetsklasseE
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen470 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu