Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-T04

Glob G125 Transparent LED-lampe 7W 806Lm E27 2700K Dimbar - T04

BB-T04

Ny vare

Tilgængelig

77,00 DKK

- +

Belys dine rum med den charmerende T04 LED-lampe, løsningen for dig der søger en produkt med stor personlighed og varmt hvidt lys. Gennem kombinationen af klassisk elegance og topmoderne teknologi er denne LED-filamentlampe et produkt af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Hvad er T04's fremtrædende egenskaber?

Med en effekt på 7 watt giver T04-lampen en lysstyrke på 806 lumen og en farvetemperatur på 2700K. T04's lange filament reducerer også skyggeområder og giver en mere ensartet belysning. Takket være LED-teknologien, der muliggør justering af lysstrålens intensitet, kan du øge og formindske lysstyrken efter behov (dæmpbar). E27-socklen gør den kompatibel med næsten alle standard lampeholdere, hvilket forenkler installationen og udskiftningen.

Hvilke miljøer kan T04-lysilden anvendes i?

Med sin G125 kugleformede globus passer denne lampe perfekt ind i alle typer miljøer, både hjemme og i kommercielle områder. Brug den alene eller sammen med flere lyskilder for at belyse hvert rum i dit hjem eller forgyld et kontor eller kommercielle områder.

Lad dig fortrylle af T04 G125 Globus Transparent LED-lampen 7W og 806Lm E27 2700K, elegant og tidløst design. Forvandl dine rum og skab en indbydende og fascinerende atmosfære.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lystype: LED
Form: kugleformet
Fatning: E27
Diameter: 125 mm
Længde: 178 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklasse: E
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 806 Lm
Dæmpbar: Ja

Vores dæmpbare lyskilder med lige filamenttråd kan bruges med alle DIMMERE med trailing EDGE-teknologi.

Vælg den rette dæmper: Tag hensyn til både maksimal og minimal effekt, for når den regulerede effekt er lavere end den laveste værdi, kan lyskilden blinke og/eller tage skade.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter125 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseE
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen806 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu