Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-T01

Dropp A60 Transparent LED-pære 7W 806Lm E27 2700K Dæmpbar - T01

BB-T01

Ny vare

Tilgængelig

50,00 DKK

- +

En dæmpbar A60 lyskilde med en elegant dråbeformet design, med gennemsigtigt glas og en varm hvid lysstyrke på 2700K. T01 er det perfekte valg for dig, der søger et kvalitetsprodukt med stor personlighed, der passer ind i alle rum og har en fremragende balance mellem pris og kvalitet.

Hvilke egenskaber har denne lyskilde?

Perfekt til at skabe et lyst miljø med god farvegengivelse og uden at belaste øjnene, har denne lyskilde en effekt på 7 watt, svarende til cirka 60 watt sammenlignet med ældre glødepærer. T01 med LED-filament udsender en lysstyrke på 806 lumen og giver også en varm hvid belysning på 2700K. T01's lange filament reducerer skyggeområder og garanterer en jævn belysning. Takket være LED-teknologien, der muliggør justering af lysintensiteten, kan denne lyskilde også øge og formindske lysstyrken efter behov (dæmpbar). Denne lampe er kompatibel med flertallet af lampeholdere takket være en E27-fatning, hvilket garanterer udskiftning af ældre lyskilder på en enkel måde.

I hvilke sammenhænge kan denne lyskilde anvendes?

T01 lyskildens gennemsigtige glas og dråbeformede design tilføjer stil og elegance til ethvert rum, både hjemme og i kommercielle rum. Perfekt til brug i en væglampe i stuen eller i en skrivebordslampe i studiet; en ideel lyskilde, der oplyser hvert rum med sit varm-hvide lys og tidløse charme.

Hvilken teknologi bruger T01 lyskilden?

T01 lyskilden bruger LED-filamentteknologi, hvilket giver en energieffektivitet på op til 90% sammenlignet med traditionelle glødepærer. Desuden har den en levetid, der overstiger 15.000 timer, hvilket garanterer pålideligt og langvarigt lys i lang tid.

Med T01 Dråbe A60 LED 7W 806 lumen E27 2700K LED-pæren kan du kombinere energieffektivitet, charmerende design og en fremragende lyskvalitet. Alt til en overkommelig pris.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Produkt information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lystype: LED
Form: dråbeformet
Fatning: E27
Diameter: 60 mm
Længde: 108 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklasse: E
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 806 Lm
Dæmpbar: Ja

Vores dæmpbare lyskilder med lige filamenttråd kan bruges med alle DÆMPERE med trailing EDGE-teknologi.

Vælg den rigtige dæmper: overvej både maksimal og minimal effekt, for når den regulerede effekt er lavere end den laveste værdi, kan lyskilden blinke og/eller tage skade.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter60 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseE
FormularDråbe, Dråbe
Åbningsstråle360°
Lumen806 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu