Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-N03

Glob G95 Transparent LED-lampe 7W 806Lm E27 3500K Dæmpbar - N03

BB-N03

Ny vare

Tilgængelig

61,50 DKK

- +

N03 LED-pæren er den perfekte løsning for dig, der ønsker at belyse dine rum med en lyskilde i design med naturligt hvidt skær. Klassisk stil og moderne teknologi for et produkt med en fremragende kvalitet og prisforhold.

Hvad er egenskaberne ved denne lyskilde?

N03 LED-pæren har en effekt på 7 watt, producerer en lysstyrke på 806 lumen og udsender et lys med en farvetemperatur på 3500K, for en perfekt naturligt hvid belysning, der ikke fordrejer farverne eller trætter øjnene. Med en E27-fatning er pæren desuden kompatibel med flertallet af lampeholdere, hvilket sikrer nem installation og udskiftning. N03-pæren er dæmpbar og giver mulighed for at justere lysintensiteten afhængigt af lejligheden eller rummets belysning.

Hvor kan denne lyskilde bruges?

N03 G95 globusformet LED-pæren har et tidløst design og stil, der forgylder ethvert rum med charme og personlighed. Perfekt til at oplyse stuen og soveværelset, men også restauranter eller kommercielle lokaler. Denne lyskilde med gennemsigtigt glas forvandler atmosfæren i hvert rum med sit indbydende lys og retro-udseende.

Hvilken teknologi bruger N03-lysilden?

Takket være LED-filamentteknologien tilbyder denne lyskilde betydelig energibesparelse i forhold til traditionelle glødepærer. Derudover har N03-lysilden en levetid på over 15.000 timer, hvilket giver dig mulighed for at nyde dens naturligt hvide og samtidig indbydende lys i lang tid.

Nyd vintage-elegance og moderne belysning med N03 Glob G95 Transparent 7W 806Lm E27 3500K LED-pæren. Skab en hyggelig og charmerende atmosfære i alle rum med en pære, der har en usammenlignelig balance mellem kvalitet og pris.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lystype: LED
Form: kugleformet
Fatning: E27
Diameter: 95 mm
Længde: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklasse: E
Farvetemperatur: 3500 K
Lumen: 806 Lm
Dæmpbar: Ja

Vores dæmpbare lyskilder med lige filamenttråd kan anvendes med alle DIMMERE med trailing EDGE-teknologi.

Vælg den rigtige dæmper: Overvej både maksimal og minimal effekt, da lyskilden kan blinke og/eller beskadiges, når den regulerede effekt er lavere end den laveste værdi.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter95 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur3500°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseE
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen806 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu