Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-G03

LED-pære Transparent Ghost Line Indbygget Donut 120x90 6W 500Lm E27 2200K Dæmpbar - G03

BB-G03

Ny vare

Tilgængelig

645,10 DKK

- +

For dem, der søger blød og æterisk belysning med betydelig indvirkning, er G03-pæren det ideelle valg. Med sin unikke omvendte ringform og lyset, der skaber skærende lysnedskæringer, giver G03 en overraskende belysning.

Hvad kendetegner denne pære?

Langt fra blot at fungere som en simpel lyskilde bliver G03 en ægte designaccessory, der forbedrer miljøet med sit usædvanlige skær (500 Lm og 2200K, lignende lyset fra et stearinlys). Takket være den tynde filament langs kanten er den perfekt til at belyse et bord eller give personlighed til et hjørne af rummet.

På hvilken måde og hvor kan denne pære bruges?

Med sin ringform og overflade af gennemsigtigt glas egner G03 sig til at blive brugt både alene og i serie, for eksempel til at skabe loftlamper med et minimalistisk og elegant design, suggestiv væglamper eller usædvanlige bordlamper. G03 tilpasser sig perfekt til enhver type rum, fra hjemlige omgivelser til kommercielle som barer, butikker og restauranter.

Hvad er G03-pærens fatning?

G03 har en E27/recessed fatning. Indsat i glasset forbliver den derfor skjult for synet, hvilket skaber en stærkt dekorativ effekt.

Er det muligt at regulere lysstyrken på G03?

Ja, det er det. G03-pæren kan dæmpes, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter lejligheden eller den ønskede atmosfære.

Hvilke teknologier ligger til grund for G03-pæren?

Pæren udnytter LED-teknologien, hvilket muliggør betydelige energibesparelser sammenlignet med traditionelle glødepærer. Desuden overstiger dens levetid 20.000 timer, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.
Med en farvegengivelsesindeks (CRI) på 90 garanterer G03-pæren også en skarp og detaljeret synsoplevelse, hvilket bidrager til at skabe den ønskede atmosfære i ethvert miljø.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Forma: anello
Tilslutning: E27
Diameter: 120 mm
Længde: 90 mm
Volt: 220-240 V
Watt: 6 W
Energiklasse: G
Farvetemperatur: 2200 K
Lumen: 500 Lm
Dæmpbar: Ja

Denne pære er kun kompatibel med fatninger med en maksimal diameter på 5 cm.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter120 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2200°K
Volt220V, 240V
Watt6W
EnergieffektivitetsklasseG
FormularAndre former, Andre former
Åbningsstråle360°
Lumen500 Lm
Farve på glasTransparent
BrandBebulbs
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu