Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-F04

Røgfarvet magnetisk LED-lampe Deco Line Glob G95 2.2W 60Lm E27 1800K - F04

BB-F04

Ny vare

Tilgængelig

87,70 DKK

- +

En designpære der kombinerer den klassiske G95-form med en enkelt lodret filament, der løber hele vejen igennem pæren og skaber ægte lysnedskæringer. Dette magnetiske filament kan delvist frigøres fra strukturen og skabe unikke visuelle effekter.

En ægte designgenstand, LED-pæren F04 G95, er designet med en effekt på 2,2W og udsender en lysstyrke på 60 lumen: ideel til at skabe en hyggelig og suggestiv atmosfære i ethvert rum. Takket være standard E27-fatningen kan den bruges i forskellige typer af lamper. Den varme lysfarvetemperatur (1800K) bidrager til at skabe en afslappende atmosfære. Det røgfarvede glas tilføjer desuden en aura af mystik og raffinement til det miljø, den er installeret i.

Det, der gør denne pære unik, er det magnetiske filament. Det er forbundet til strukturen via en magnet placeret på siden af fatningen og kan frigøres fra pæren, hvis den rystes forsigtigt. Når det er løsnet, lægger det sig på glasset og antager altid forskellige overraskende former, før det vender tilbage til sin oprindelige position. Det er som om pæren selv tager liv, og tilbyder en interaktiv og engagerende belysningsoplevelse. Når man tænder F04-pæren, oplever man hver gang en ny og fascinerende lysudstilling med unikke scener.

Meget mere end blot en lyskilde, forener F04-pæren den delikate elegance i G95-globen med den ekstraordinære innovation med det magnetiske filament. Hvis du ønsker at tilføje en dosis af design, kreativitet og underholdning til dit hjemlys, eller hvis du vil give en usædvanlig gave, så er denne pære det rette valg for dig.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampe type: LED
Form: kugle
Fatning: E27
Diameter: 95 mm
Længde: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 2,2 W
Energiklasse: ikke påkrævet - dekorativ lampe
Farvetemperatur: 1800 K
Lumen: 60 Lm
Dæmpbar: Nej

Især opmærksomhed. Dette er en lampe og ikke et legetøj. Håndter med største forsigtighed og undgå hårdhændet behandling.

 
Produkt information
FatningE27
JusteringIkke dæmpbar
Diameter95 Ø
PæretypeLED
Volt240V, 220V
Watt2.2W
FormularKlode
Åbningsstråle360°
Lumen60 Lm
Farvetemperatur1800°K
BrandBebulbs
Farve på glasRøgfyldt
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu