Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-P01

CRI 95 G50 E14 LED-lampa 5.9W 2700K Dimbar - P01

BB-P01

Ny vare

Tilgængelig

84,40 DKK

- +

Denne LED-pære med E14-fæste, CRI 95 farvegengivelsesindeks, G50-formet, glasfinish med porcelænseffekt, 5,9W, 2700K dæmpbar er en høj kvalitetsprodukt, der giver et homogent, varmt og hyggeligt lys, ideelt til at oplyse rum som stue, soveværelse og køkken.

Specifikationer

CRI 95 G50 E14 - P01 LED-pæren har en E14-sokkel, hvilket gør det nemt at installere den i eksisterende lamper. Desuden har pæren en høj farvegengivelsesindeks (CRI) på 95, hvilket betyder, at den gengiver farverne nøjagtigt.

Finish

Glasset med porcelænseffekt skaber et homogent lys, som gør CRI 95 G50 E14 LED-pæren særligt elegant og giver stil til alle rum, hvor den er installeret. Glassets mat-hvide finish skaber et homogent lys, hvilket gør den til en ideel lyskilde til at supplere bordlamper, væglamper samt pendellamper.

Energibesparelse

Med en energiforbrug på kun 5,9 watt garanterer den en betydelig besparelse på energiomkostningerne. Desuden har P01 en lang levetid på mere end 15.000 timer, hvilket mindsker behovet for hyppige udskiftninger af lyskilder.

Farve og intensitet

CRI 95 G50 E14 LED-pæren har en farvetemperatur på 2700K, hvilket betyder, at den afgiver et varmt og hyggeligt lys, perfekt til at skabe en afslappende og behagelig atmosfære. Pæren er desuden dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov. Denne funktion er særligt anvendelig i rum som soveværelser eller spisestuer, hvor et blødt lys ønskes.

Form

G50 LED-pæren har en flot og moderne form, der passer perfekt til alle indretningsstile.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Type af lyskilde: LED
Form: Glob
Sokkel: E14
Diameter: 50 mm
Længde: 81 mm
Volt: 220/240V
Watt: 5,9W
Energiklasse: F
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 580 Lm
Dimbar: Ja

Dimbar med LED-dimmer IGBT.

Vælg den rigtige dimmer: Tag hensyn til både maksimal og minimal effekt, da lyskilden kan flimre og / eller beskadiges, når den regulerede effekt er lavere end det laveste værdi.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE14
Diameter50 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt5.9W
EnergieffektivitetsklasseF
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen550 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs, Bebulbs
Farve på glasPorcelæn
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu