Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-P04

CRI 95 G125 E27 LED-lampa 7W 2700K Dimbar - P04

BB-P04

Ny vare

Tilgængelig

169,70 DKK

- +

CRI 95 G125 - P04 E27 LED-pæren er en høj kvalitets produkt, som udsender et homogent, varmt og hyggeligt lys, og er ideel til at belyse indendørs områder såsom stue, soveværelse og køkken samt kommercielle miljøer. Lyskilden har en E27-sockel, hvilket muliggør en enkel installation i eksisterende lamper.

Specifikationer

En af de karakteristiske egenskaber, som kendetegner CRI 95 G125 E27 LED-pæren er dens høje farvegengivelsesindex (CRI) på 95, hvilket betyder, at den gengiver farverne nøjagtigt for et særligt naturligt og realistisk lys.

Finish

Pæren har en G125 globform og en porcelænsagtig overflade, som udsender et jævnt og ensartet lys. Dens matte hvide glasfinish skaber et blødt og hyggeligt lys, som gør CRI 95 G125 E27 LED-pæren til et meget elegant valg. Den giver også et stilfuldt touch til ethvert rum, hvor den er installeret. Denne lyskilde er også ideel til at supplere bordlamper, lysekroner samt pendellamper med flere fald.

Energibesparelse

Brugen af kun 7 watt energi gør denne pære til et fremragende valg for dig, der ønsker at reducere energiomkostningerne. Desuden har pæren en lang levetid på mere end 15.000 timers brug, hvilket mindsker behovet for hyppige udskiftninger.

Farve og intensitet

CRI 95 G125 E27 LED-pæren har en farvetemperatur på 2700K, hvilket betyder, at den udsender et varmt og hyggeligt lys, perfekt til dig, der ønsker en afslappende og behagelig atmosfære. Pæren er desuden dimsbar, hvilket betyder, at lysstyrken kan justeres efter behov. Denne funktion er særligt brugbar i rum såsom soveværelse eller spisestue, hvor et blødt lys ønskes fra tid til anden.

Form

G125 LED-pæren har en flot og moderne form, som passer perfekt til enhver indretningsstil.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Type af pære: LED
Form: Kugleformet
Sokkel: E27
Diameter: 125 mm
Længde: 178 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklasse: F
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dæmpbar: Ja

Dæmpbar med LED-dæmper IGBT.

Vælg den rigtige dæmper: tag både højde for den maksimale og minimale effekt, da lyskilden kan blinke og / eller blive beskadiget, når den regulerede effekt er lavere end det laveste værdi.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter125 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseF
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen640 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasPorcelæn
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu