Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/4_segula SEG55006

LED Globe G125 klar lyspære Floating Collection 4,5W dæmpbar 2200K

SEG55006

Ny vare

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

445,10 DKK

Takket være den skjulte glødetråd i kuglens kant ser alle pærer fra Floating-kollektionen næsten ud til at svæve med deres bløde, varme lys. Forskellige størrelser og overflader, men én ting har de til fælles: deres stolm!

Floating-pærerne med 12,5 cm diameter og klart glas kan placeres enkeltvis for at give et raffineret look til enhver bordlampe eller kombineres med andre pærer fra samme kollektion for at skabe en fantastisk ophængslampe, der vil imponere alle dine gæster.

Opmærksomhed: For at dæmpe en LED-pære skal du enten bruge en specifik lysdæmper eller den nye generation af universelle lysdæmpere. Se det udvalg, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Form: Globe
Montering: E27
Bredde: 125 mm
Længde: 160 mm
Volt: 220/240V
Watt: 4,5W
Energiklasse: G
Lysfarve: 2200 K
Lysstyrke: 300 Lm
Kan dæmpes: Ja

Vores dæmpbare pærer med lige glødetråd fungerer med enhver lysdæmper (TRIAC eller IGBT), mens vi for pærer med buet glødetråd kraftigt anbefaler IGBT-dæmpning.

Sådan vælger du lysdæmper: Det er vigtigt at huske på brugerens maksimale og minimale effektområde, for hvis den indstillede effekt falder under den minimale tilladte tærskel, kan det forårsage skader og flimmer hos brugeren.

 
Produkt information
JusterbarDimbar
BasE27
Diameter125 Ø
Typ af lyskällaLED
Färgtemperatur2200°K
Volt220V, 240V
Watt4.5W
EnergiklassG
FormularGlob, Klode
Bländarbalk360°
Lumen300 Lm
Farve på glasTransparent
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu