Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-P03

CRI 95 G95 E27 LED-pære 7W 2700K dæmpbar - P03

BB-P03

Ny vare

Tilgængelig

123,80 DKK

- +

CRI 95 G95 - P03 E27 LED-pæren er et fremragende alternativ for dig, der søger høj kvalitetsbelysning til hjemmet eller kontoret. Med et højt farvegengivelsesindeks, en varm og hyggelig farvetemperatur, en elegant sfærisk form og et glas med porcelænseffekt, som afgiver en homogen lysstråle, bliver denne lyskilde en elegant og funktionel tilføjelse til enhver lampe.

Specifikationer

Takket være en E27-socket er den let at installere i forskellige eksisterende lamper. Derudover har pæren et højt farvegengivelsesindeks (CRI) på 95, hvilket betyder, at den præcist gengiver farverne.

Finish

Lyskildens glas med porcelænseffekt afgiver en homogen lysstråle, som spredes jævnt i hele rummet. Denne egenskab er særligt nyttig i rum, hvor der er behov for god generel belysning, f.eks. køkken eller mødelokaler.

Energibesparelse

CRI 95 G95 - P03 E27 LED-pæren er desuden et energieffektivt alternativ. Med en effekt på kun 7 W bruger denne pære mindre energi end konventionelle lyskilder, hvilket sparer på din elregning på lang sigt. Derudover har LED-pæren en meget længere levetid end almindelige lyskilder, hvilket mindsker behovet for hyppig udskiftning.

Farve og intensitet

Denne farvetemperatur er perfekt til en afslappende atmosfære i rum som soveværelser og stuer. Derudover er pæren dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov. Denne funktion er særligt nyttig, når du ønsker en blød belysning for at skabe en romantisk atmosfære eller for at se fjernsyn i et mørkt rum.

Form

Lyskildens stilfulde og sfæriske G95-form gør den til en elegant og altid pålidelig tilføjelse til alle lamper, også stikkontakt-tilsluttede, som passer perfekt ind i enhver indretningsstil.

och sfäriska G95-form förvandlar den till ett elegant och alltid pålitligt komplement till alla lampor, även plugg-in, som smälter perfekt in i alla inredningsstilar.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Type af lampe: LED
Form: Kugleformet
Sokkel: E27
Diameter: 95 mm
Længde: 140 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklasse: F
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dæmpbar: Ja

Dæmpbar med LED-dæmper IGBT.

Vælg den rette dæmper: tag højde for både maksimal og minimal effekt, da lyskilden kan blinke og/eller blive beskadiget, når den regulerede effekt er lavere end det laveste værdi.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter95 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseF
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen640 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasPorcelæn
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu